De druk op de zorg neemt de komende jaren alleen maar toe, de vraag die dan vaak naar voren komt; Hoe houd ik mijn werk eigenlijk leuk?

De Later Academy levert graag een waardevolle bijdrage in de zorg. Later traint en coacht medewerkers in veel sectoren om het werken vooral “leuk te houden”. Maar wat is de invulling van leuk? Leuk is met plezier werken, je blijven ontwikkelen, keuzes durven maken voor jezelf, beter functioneren in een team, op een positieve manier naar de toekomst kijken, de wijzigingen van off- naar online als een kans zien, etc, etc….

Tsja “leuk” is dus ook kritisch naar jezelf durven kijken, zit ik nog op de juiste plek? Hoe kijk ik naar mijn werk voor de komende drie tot vijf jaar?

Mocht je dit lezen en denken, “Dat klopt allemaal en wie gaan mij dan met deze vraagstukken verder helpen?”

De Later Academy bestaat uit Andre Brontsema (o.a. Master Practitioner en trainer in NLP en HNLP) en Bas Luichjes (o.a. Gecertificeerd NOBCO coach) en beiden TMA(team) expert. TMA staat overigens voor “Talent Motivatie Analyse”, een assessment waarin de persoon in kwestie een prachtige inkijk krijgt in zijn/haar eigen systemen en talenten. Waarom doe ik de dingen die ik doe en reageer ik zoals ik reageer?

Het team van Later wil medewerkers duurzaam laten groeien, niet veranderen. Blijf vooral jezelf, verander en anticipeer wel met betrekking tot het werk wat je doet en/of de functie die je hebt. De wereld om je heen verandert continu. Ga jij op een positieve manier mee in deze uitdaging?

Wij helpen je graag! Met enthousiasme, passie, kennis en liefde voor mensen.